responsive cities

Enric Batlle participa el dia 13 de novembre del Simpòsium “Responsive Cities” a Barcelona

NEWS 03/11/2017

Enric Batlle, soci i fundador de Batlle i Roig Arquitectura, és un dels convidats a participar d’una taula rodona sobre ecosistemes dinàmics, en el marc de les jornades “Responsive Cities”, impulsades des de l’IAAC-Institute for Advanced Architecture of Catalonia, que tindran lloc els dies 13 i 14 de novembre a Barcelona.

responsive cities 2

Feu click a la imatge per a més informació sobre el Simpòsium Internacional “Responsive Cities”

“Responsive Cities” és un simposi internacional que té com a objectiu reflexionar sobre el present i el futur de les nostres ciutats amb professionals, investigadors, indústries i administracions públiques.

Enric Batlle participarà d’aquest simposi en un debat titulat “Dynamic Ecosystems in Public Space” (Ecosistemes dinàmics a l’espai públic), en el qual podrà posar sobre la taula la seva visió de l’estat de les nostres ciutats basada en la seva experiència en el món del paisatgisme, l’ecologia i els sistemes vius. L’acompanyaran en aquest debat professionals de tot arreu i de diferents àmbits, com ara, Luis Falcón, de inAtlas, Claudia Pasquero, d’EcoLogicStudio, i Aldo Sollazzo, de Noumena. Moderaran el debat Chiara Farinea, de IACC Advanced Architecture Group, i Pati Nuñez, de Open House Madrid. La taula rodona s’acabarà amb una discussió coordinada per Andrea Borner, de l’Institut d’Arquitectura de la Universitat d’Arts Aplicades de Viena.

El debat es farà el dia 13 de novembre, entre les 11.30h i les 13h, al CaixaForum de Barcelona, que és on es celebrarà la primera jornada de simposi. L’endemà es traslladarà a l’Smart City Expo de Fira de Barcelona.

×

Comments are closed.