buc_logo

Enric Batlle parla del futur de la B-23 a un esmorzar-col·loqui del Barcelona Urban Cluster

NEWS 27/03/2018

Enric Batlle ha estat un dels ponents aquest matí a un esmorzar-col·loqui que ha organitzat el Barcelona Urban Cluster per parlar de la transformació que està experimentant la B-23 i del seu futur. El soci fundador de Batlleiroig compartia ponència amb Antoni Poveda, alcalde de Sant Joan Despí. Aquest esmorzar-col·loqui ha tingut lloc a les oficines de Barcelona de Garrigues Advocats, despatx de referència en dret administratiu – en concret, en dret urbanístic, i que, com Batlleiroig, és associat del BUC.

buc_garrigues_b23

D’esquerra a dreta, a la taula dels ponents, el president del BUC, Joan Pla; l’alcalde de Sant Joan Despí, Antoni Poveda; i Enric Batlle, instants abans de començar el col·loqui avui. Font: Barcelona Urban Cluster

L’objectiu ha estat presentar el projecte de la transformació i prolongació de l’Avinguda Diagonal des del nus amb la B20 (Ronda de Dalt) fins al riu Llobregat, per afavorir l’activitat econòmica i residencial i la mobilitat sostenible de l’àrea metropolitana de Barcelona. Feu click a la imatge per llegir el resum de la conferència.

×

Comments are closed.