CSCAE_patronato

Enric Batlle, nomenat patró d’honor del Patronat Social del CSCAE

NEWS 29/09/2017

El soci fundador de Batlle i Roig Arquitectura, Enric Batlle, ha estat escollit patró d’honor pel Patronat Social del Consell Superior dels Col·legis d’Arquitectes d’Espanya. El passat dimecres 27 de setembre, Batlle ja va assistir al consell convocat per aquest òrgan en qualitat de patró d’honor.

Enric Patrono CSCAE

Reunió del Patronat Social del CSCAE el passat 27 de setembre. Click aquí per saber-ne més

El 27 de setembre es va presentar públicament el Patronat Social CSCAE, un acte que va tenir lloc al Casón del Buen Retiro del Museu del Prado de Madrid. L’objectiu d’aquest projecte és ser un fòrum de participació dels principals agents del sector de l’arquitectura, a través del foment del debat i de l’impuls d’idees per tal de potenciar i proposar polítiques públiques que beneficiïn al conjunt de la societat. Per tant, el Patronat Social CSCAE és una eina al servei de l’arquitectura, la qualitat i l’habitabilitat, i un model de paradigma que posa en valor els canvis socials, demogràfics i comunicacionals de la societat. Així, doncs, el seu objectiu és aconseguir un sector molt més transversal que potencïi la indústria i la innovació social i arquitectònica.

Els temes principals de treball i de debat que es van posar sobre la taula van ser l’habitatge digne, la participació activa dels agents de la LOE (Llei d’Ordenació de l’Edificació) i la defensa del valor de l’arquitectura com a una disciplina al servei de la ciutadania i les seves necessitats.

El Patronat Social va reunir a totes les empreses, institucions i fundacions convidades a formar part de l’òrgan. La mesa va ser presidida pel president del Consell Superior, Jordi Ludevid i Anglada, i l’acompanyava l’equip de govern del CSCAE; Antonio Aguilar Mediavilla, Director General d’Arquitectura, Habitatge i Sòl, en representació del Ministerii de Foment; i Enric Batlle i Rafael de la Hoz com a patrons d’honor.

×

Comments are closed.