cartell inauguracio_MUHBA_enric batlle

Enric Batlle a la Taula rodona “R-Urban Hubs: Interrogar los límites de Barcelona en el S.XXI”

El proper dijous 21 de juliol a les 19h al MUHBA Oliva Artés, es celebra la inauguració de l’exposició R_Urban Hubs: Interrogar els límits de Barcelona al S. XXI amb una taula rodona en la qual Enric Batlle,  Eva Prats, Joan Roca i Víctor Ténez reflexionaran entorn del model productiu com a regenerador del territori.

“Les propostes que conformen l’exposició, realitzades pels alumnes de l’últim curs de la School of Architecture de UIC Barcelona, ​​s’ubiquen en un territori d’excepcional valor ecològic, econòmic i social: els límits del Parc Agrari del Baix Llobregat al Delta. Donen resposta al marc del conveni signat amb la Direcció General d’Urbanisme del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, en el qual la institució docent es compromet a contribuir a la regeneració dels àmbits estratègics de la Regió Metropolitana de Barcelona. I El seu objectiu és garantir la viabilitat de l’agricultura al servei de l’àrea metropolitana de Barcelona. Una intervenció que neix amb la voluntat de donar una resposta crítica a les propostes de creixement especulatiu il·limitat on el territori perdia la seva identitat i es convertia en un bé de consum en mans del mercat global.”

Aquesta iniciativa de la School of Architecture de UIC Barcelona ha estat premiada per la Biennal Espanyola d’Arquitectura i Urbanisme d’aquest any en la convocatòria de recerca, que premia les iniciatives de divulgació de l’arquitectura.

 

×

Comments are closed.