capçalera_vanguardia

EL VILADECANS THE STYLE OUTLETS OBRE LES SEVES PORTES AL PÚBLIC

El nou centre comercial The Style Outlets a Viladecans, ideat per l’estudi d’arquitectura Batlle i Roig, va obrir les seves portes al públic el dijous 27 d’Octubre al matí.  Així ho informa La Vanguardia en la seva edició digital, on deixa patent les bones opinions que els primers usuaris tenen sobre el centre, el qual va tenir que obrir abans d’hora per la gran afluència de gent.

apertura The Style Outlets a Viladecans
(clic en la imatge per anar a l’article)

¿Com arribar al nou outlet de Viladecans?

El Viladecans The Style Outlets està situat a pocs kilòmetres de Barcelona y a escassos de l’aeroport de El Prat. Fins al centre es por arribar en diferents mitjans de transport:

    • En cotxe, sortida 50 de la carretera C-32.
    • En tren, fins l’estació de Renfe de Viladecans, que es troba a pocs metres del outlet.
    • En bus, amb les línies L80, L81, L86 y L87 des de Plaça Espanya i amb la línia L97 des de Plaça Reina Maria Cristina. A més, des de Castelldefels / Sant Boi amb la línia L96 i des de Castelldefels / Aeroport amb la línia L99.
    • El servei de bus llançadora surt des de Plaça de Catalunya, 21 (on està el Hard Rock Café) i també des de Gran Via de les Corts Catalanes, 367.

Per obtenir més informació de com arribar al Viladecans The Style Outlets llegeix l’article complert de La Vanguardia, al qual es pot accedir fent clic a la imatge del mapa.

Como llegar a The Style Outlets

×

Comments are closed.