ejeprime_logo_2018

EL PORTAL EJEPRIME PUBLICA UN REPORTATGE SOBRE BATLLEIROIG

NEWS 16/07/2018

El diari online d’informació econòmica EjePrime ha publicat un ampli reportatge sobre Batlleiroig que destaca els nostres projectes més rellevants i la confiança que grans empreses com Inditex han posat en la nostra firma per a construir les seves seus. 

L’article que publica EjePrime fa un ampli repàs de la trajectòria de Batlleiroig des del seu naixement, l’any 1981, fins a l’actualitat, on els edificis del despatx tenen una gran presència al districte tecnològic 22@ de Barcelona.

A més, destaca l’estreta col·laboració de Batlleiroig i Inditex i algunes de les seves firmes, com Massimo Dutti, Pull&Bear i Stradivarius, seus construides pel nostre despatx; i amb empreses com el FC Barcelona, el RACC, la Generalitat o la Universitat Politècnica de Catalunya.

STRADIVARIUS-010

Seu d’Stradivarius, obra de Batlleiroig. Foto: Antonio Navarro Wijkmark

En aquest article, EjePrime també recull les mesures que es van prendre des de Batlleiroig per suportar la crisi econòmica: “ens vam estrènyer el cinturó i vam seguir treballant, menys, però diversificant i pensant en coses noves que podriem fer mentre no entraven projectes”.

Podeu llegir el reportatge d’EjePrime fent clic a la imatge.

×

Comments are closed.