EBF_2018_logo

EL PARC CENTRAL D’IGUALADA, DISSENYAT PER BATLLEIROIG, HA ACOLLIT AQUEST CAP DE SETMANA L’EUROPEAN BALLOON FESTIVAL

NEWS 17/07/2018

Una cinquantena de globus aerostàtics van sobrevolar Igualada la setmana passada, de dijous a diumenge, en el marc de la 22ª edició de l’European Balloon Festival, la competició internacional de globus aerostàtics i el festival de referència a nivell europeu que anualment es celebra a la capital de l’Anoia.  

Com cada any, el Parc Central d’Igualada, dissenyat per Batlleiroig i que es situa a l’Avinguda Catalunya, ha estat l’escenari principal d’aquest certamen, que ha aplegat un total de 54 globus aerostàtics vinguts d’una dotzena de països, com Mèxic, Índia, Brasil, Israel, Anglaterra, França, Itàlia, Suïssa o Bèlgica.

Aquest espai, a més, compta amb una extensa zona de grades que Batlleiroig va projectar per tal de facilitar que els espectadors poguessin gaudir còmodament del festival, un objectiu que també s’ha aconseguit aquest cap de setmana ja que l’afluència de públic ha estat excel·lent.

festival

Font: European Balloon Festival

En aquesta edició 22 de l’European Balloon Festival, s’ha proclamat guanyador el pilot belga Philippe De Cock; el premi al globus vingut de més lluny ha estat per Karimulla Syed, de l’Índia, i el premi especial al millor esperit d’equip se l’ha endut Joan Solé, col·laborador del festival des dels seus inicis. A ‘La Vanguardia’ van fer un article sobre el primer dia de festival, que podeu llegir clicant a la imatge. I en aquest enllaç, trobareu la crònica i valoració de l’European Balloon Festival 2018 feta per l’organització.

×

Comments are closed.