vaguada_de_las_llamas_santander_01

el parc atlàntic de santander, candidat al “most innovative contemporary garden” del EUROPEAN GARDEN AWARDS 2016

El nostre projecte del Parc Atlàntic de Santander ha estat seleccionat per optar al  EUROPEAN GARDEN AWARDS 2016 a la categoria ”Parc Contemporani Més Innovador”. Els premis son otorgats per la European Garden Heritage Network – EGHN, amb seu a la regió alemana de Renania del Nord-Westfalia.

European Garden Award 2016

La cerimònia es celebrarà durant tot el dia d’avui 09 de Setembre a l’impressionant enclavament monumental Schloss Dyck, un complex de prop de 1000 anys d’antiguitat. Considerat un dels més importants monuments culturals del Baix Rin, atresora un castell del SXVII envoltat d’uns jardins del S.XIX de gran valor paisatgístic i uns Jardins Temàtics Contemporanis que acullen tot tipus d’events per a interessats i experts en el paisatge.

scloss dyck

La Schloss Dyck Fundation gestiona el patrimoni i les iniciatives culturals del Complex, i és un centre referent pel desenvolupament del Paisatgisme Europeu. Va ser fundada a finals de 1999 i des d’aleshores es dedica a la conservació, la restauració i l’ús dels terrenys de l’antic Castell, promovent l’intercanvi professional regional, nacional i internacional i la promoció dels seus múltiples parcs i jardins com un “Centre de Jardí Art i Disseny del Paisatge “.

schloss contemporary gardens

×

Comments are closed.