141212_B23_capçalera_vanguardia

El nostre Projecte per la Diagonal-B23, a La Vanguardia

Recentment la Vanguardia ha publicat un article que descriu el projecte d’urbanització de la B23 que estem desenvolupant per a l’ÀMB -Àrea Metropolitana de Barcelona-. Aquesta intervenció té com a principal objectiu transformar aquesta via al seu pas pels termes municipals de Sant Joan Despí, Esplugues de Llobregat, Sant Just Desvern i Barcelona.

141212_B23_planta_municipis

 

 

 

 

 

 

 

 

 

L’estudi exhaustiu de les connexions possibles, tant rodades com peatonals i ciclables, tenen com a objectiu permetre la continuitat urbana des de la Diagonal i al llarg dels 4 municipis. Mitjançant la intervenció urbanística i paisatgística dels laterals de la B23, es generaràn noves oportunitats, nous espais públics i continuïtats abans inexistents.

El cobriment de la via a les zones més sensibles, la Restauració Paisatgística dels marges de l’Autopista i la creació de barreres acústiques amb elements generats des del paisatge, son els recursos que proposem des de Batlle i Roig Arquitectes per convertir la B23 en la prolongació de l’Avinguda Diagonal.

Aqui podeu consultar l’article complet:

141212_reportatge_vanguardia_B23-1141212_reportatge_vanguardia_B23-2141212_reportatge_vanguardia_B23-3

 

 

 

 

 

 

×

Comments are closed.