cercle economia

EL CERCLE D’ECONOMIA PUBLICA EL VÍDEO DEL DEBAT SOBRE ELS LÍMITS DE BARCELONA AMB ENRIC BATLLE, NÚRIA MARÍN, ORIOL NEL·LO I LLUÍS RECODER

NEWS 13/06/2018

El 7 de juny passat, Enric Batlle va participar a la taula rodona “Els límits de Barcelona”, en el marc del cicle de conferències “Pensar Barcelona” que organitzen conjuntament el Cercle d’Economia i Barcelona Global. Juntament amb el soci fundador de Batlleiroig, hi van debatre l’alcaldessa de L’Hospitalet, Núria Marín, el Geògraf i Professor de la Universitat Autònoma de Barcelona Oriol Nel·lo, i l’advocat Lluís Recoder. 

El Cercle d’Economia ha publicat a la seva pàgina web una crònica sobre el debat al voltant de “Els límits de Barcelona”, al qual els quatre ponents resolen que són uns límits “inevitablement difusos”.

Enric Batlle va opinar que l’Àrea Metropolitana de Barcelona no és un “teixit urbà continu. Hi ha ciutats que la integren que tenen molta identitat, i aquest fet ens diferencia d’altres ciutats que, per a créixer, han seguit el model de taca d’oli. Aquesta diferència és un tret característic que s’ha de preservar”.

Podeu veure el debat complet fent click al vídeo i llegir l’article fent click aquí.

×

Comments are closed.