parc roques blanques petit

El cementiri de Roques Blanques estrena l’espai natural per enterrar cendres més gran d’Espanya

NEWS 30/10/2017

El cementiri de Roques Blanques d’El Papiol, projectat per Batlle i Roig Arquitectura, acaba d’estrenar un espai anomenat el ‘Camí del Bosc’, que permet enterrar urnes biodegradables de fusta natural que continguin les cendres dels difunts. Així, Àltima Serveis Funeraris Integrals, empresa gestora de Roques Blanques, s’ha plantejat donar resposta a la creixent demanda d’incineracions a Barcelona, que suposen el 46,5% de les sepultures a la ciutat.

roquesblanques_fusta

Llegir informació publicada a ‘La Vanguardia’

A més, l’aposta és cada cop més gran per maneres de donar sepultura no tinguin elements contaminants i que siguin biodegradables. El ‘Camí del Bosc’ també ofereix la possibilitat que els familiars del difunt puguin gravar el seu nom sobre una fusta en el lloc on s’enterraran les seves cendres, i rebran les coordinades GPS de la localització de la sepultura. L’objectiu és que tot quedi perfectament integrat en la vegetació de l’entorn.

Amb iniciatives d’aquest tipus, el cementiri de Roques Blanques es consolida com a referent a Espanya pel que fa a alternatives de gestió sostenible de cendres.

×

Comments are closed.