8TV_nou_logo

DIANA CALICÓ, CAP DEL DEPARTAMENT TÈCNIC DE BATLLEIROIG, PARTICIPA EN UNA TERTÚLIA A 8TV SOBRE LA QÜESTIÓ DE GÈNERE EN L’ÀMBIT LABORAL

NEWS 25/06/2018

La cap del department tècnic de Batlleiroig, Diana Calicó, va ser una de les convidades divendres passat a participar en una tertúlia al programa “La nit a 8TV”, de 8TV, que girava al voltant de l’experiència de les dones en àmbits laborals que, comunment, es consideren masculinitzats.

El fet que el nou govern espanyol estigui format majoritàriament per dones va ser el punt de partida d’aquesta taula rodona amb tres dones que pertanyen a diversos àmbits professionals entorn del paper de la dona en el terreny laboral. Juntament amb Diana Calicó van debatre Carme Lluveras, entrenadora de bàsquet, i Judith Doral, enginyera electrònica industrial i automàtica, en una tertúlia conduida pel periodista Pol Marsà.

Diana Calicó va donar el seu punt de vista sobre la visió de la dona en un àmbit força masculinitzat com és el de la construcció, i va assegurar que “tot i que hi ha força dones a Batlleiroig, l’obra és un món d’homes: com a treballadors, mai he vist a una dona. Els tècnics de construcció generalment són homes però, en els últims anys, comença a haver-hi dones”.

Una altra de les reflexions de la cap del departament tècnic de Batlleiroig va ser que, per una dona, el fet de treballar en un món tan masculinitzat implica “haver de demostrar constantment la teva vàlua”, fins que ho aconsegueixes, i aleshores, “et respecten”.

Mireu aquesta tertúlia fent click al vídeo  (Programa del 22 de juny de 2018, minut 1.13.55).

×

Comments are closed.