Catalana Occidente compra el complex d’oficines Luxa

Catalana Occidente ha comprat per 90 milions d’euros els dos edificis del complex Luxa, dissenyat per Batlle i Roig Arquitectura al districte 22@, i que, entre altres empreses, acollirà les seus d’Amazon i de WeWork a partir de 2018. Els edificis eren, fins ara, propietat del Grupo Castellví i dels fons Stoneweg i 1810 Capital Investments.

img_lfflorio_20170223-171355_imagenes_lv_otras_fuentes_amazon_barcelona-kGfH-U42253835482iIE-992x558@LaVanguardia-Web

Feu click aquí per anar a la notícia

El complex Luxa està ubicat a la confluència dels carrers Tánger i Badajoz i compta amb dos edificis independents. D’una banda, amb el Luxa Silver, que inclou 10.000 metres quadrats de superfície; i de l’altra, amb el Luxa Gold i els seus 7.000 metres quadrats. A més, el complex disposa de 300 places d’aparcament. Es preveu que les obres del Luxa s’acabin el primer trimestre de 2018.

Amazon tindrà la seva seu a l’edifici Luxa Silver durant un període de 15 anys, segons el seu contracte de lloguer. Aquí, el gegant tecnològic ubicarà un centre de suport a pimes del Sud d’Europa que permetrà la creació de més de 500 llocs de feina, a més d’un centre d’I+D sobre aprenentatge automàtic o ‘machine learning’. De la seva banda, WeWork, la multinacional nordamericana més gran del món dedicada al coworking, ocuparà l’edifici Luxa Gold.

Aquesta operació inmobiliària entre la companyia asseguradora Catalana Occidente, el Grupo Castellví i els fons és una de les més importants que s’han fet aquest any a Barcelona. Aquest complex inclou un tercer edifici per a oficines, el WIP, de 4.500 metres quadrats i també projectat per Batlle i Roig Arquitectura, que, en aquest cas, no ha estat comprat per Catalana Occidente.

×

Comments are closed.