btv_logo2

EL NOSTRE CARRIL BICI BARCELONA-ESPLUGUES, NOTICIA A BTV

carril_bici_btv_batlleiroig

Continuen les obres del carril bici que unirà Barcelona i Esplugues de Llobregat, un important projecte per l’Àrea Metropolitana de Barcelona que pretén aconseguir crear una xarxa pedalable entre els municipis.

 “És com si poséssim un fil entremig de llocs que semblaven impossibles i que faran que amb poc esforç connectem el carril bici de l’avinguda Diagonal amb Esplugues, l’àrea metropolitana, els municipis del Llobregat i Collserola” – Enric Batlle.

Tot i la dificultat del projecte en alguns trams, un sistema de construcció poc agressiu permetrà que la via quedi ben integrada. El carril bici passarà paral·lel a l’avinguda Diagonal, sobre el talús de la calçada, i amb una passarel·la prefabricada i l’ utilització de dos túnels existents s’evitaran la B-23 i la Ronda de Dalt.

“Aquest carril bici entre Barcelona i Esplugues és el primer i el més emblemàtic dels projectes que calen per tal que sigui possible anar d’un poble a l’altre amb bicicleta” – Rossend Bosch, responsable de Projectes de Mobilitat Sostenible de l’AMB.

A llarg termini, el projecte vol ser l’inici d’una xarxa pedalable entre els 36 municipis metropolitans, impulsant el transport sostenible i resolent la connexió del territori a peu i en bicicleta.

×

Comments are closed.