Untitled-1

BIR CONGRESS 2019

12/06/2019

A Batlleiroig creiem en la importància que l’equip humà del nostre despatx conegui els diferents projectes en els quals estem involucrats, amb el propòsit no només de conèixer, sino també de compartir, en un ambient mes desenfadat, els coneixements adquirits durant l’any.

Durant el dia 07 de Juny de 2019 s’ha celebrat el Bir Congress 2019, es tracta d’un congrés anual amb el propòsit de presentar els projectes en marxa i que s’estan treballant actualment en els diferents equips d’edificació, planificació i paisatge. I  també presentar els nous projectes que s’estan preparant per el futur.

P6070242

La cerimònia va tenir lloc al auditori de la  Seu de la CNMC – edifici realitzat per Batlleiroig–  on els socis i directors de projectes van fer una presentació amb la intenció de mostrar els nous reptes als quals Batlleiroig s’afronta i com s’han solucionat els problemes que sorgeixen al dia a dia en el despatx, i d’aquesta manera poder compartir la experiència adquirida.

P6070300

Després de les presentacions es va fer un cocktail al nostre  Hotel SBGlow, també situat al 22@, on es va poder  fer un col·loqui mes informal i comentar entre els diferents treballadors i companys els diferents projectes i reptes.

P6070603

Per acabar la tarda, es va realitzar una visita a la ultima obra terminada de Batlleiroig, la nova seu de Metges Sense Fronteres.

 

×

Comments are closed.