BIM-4mar-e

ALBERT GIL DONARÀ UNA CONFERÈNCIA SOBRE BIM AL COL·LEGI D’ARQUITECTES DE CATALUNYA

El proper dia 4 de Març a les 16h, l’Albert Gil, soci de Batlle i Roig Arquitectes, participarà a la jornada “Dimecres Tecnològics” que organitza el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, impartint una conferència sobre la nostra experiencia en REVIT.

Els Dimecres Tecnològics, que aquest dia 4 de Març celebra la seva 1ª edició, és una iniciativa del COAC Barcelona que pretén, a través de la experiència dels propis arquitectes, posar en valor la utilització de les noves tecnologies als diferents àmbits de la nostra disciplina.

L’Albert Gil, Soci i Cap d’Edificació de Batlle i Roig Arquitectes, amb la col·laboració de la Maria Duran, Bim Manager de l’equip d’Edificació, compartiràn la seva experiència en la utilització de REVIT, els avantatges del software i els processos que s’han seguit per fer possible la seva implementació.

Mitjançant la presentació de casos pràctics, compartiràn la seva experiència i aportaràn al debat una visió global del que significa la implementació d’un software com és REVIT i els canvis que han comportat en el funcionament de l’equip humà i la manera d’abordar els projectes arquitectònics.

Us convidem a assistir, és un event d’accés gratuït i obert a tota classe de professionals, que es celebrarà a la sala d’Actes del COAC Barcelona ( Seu Plaça Nova ).

Podeu accedir a la reserva d’una plaça fent click aqui.

×

Comments are closed.