premis cat construccio logo

BATLLEIROIG OPTA A TRES PREMIS CATALUNYA CONSTRUCCIÓ 2018

NEWS 22/05/2018

La seu central de Stradivarius, ‘El Camí del Bosc’ del cementiri de Roques Blanques i l’Hotel d’Insectes del Parc Vallmora són els tres projectes de Batlleiroig que el jurat de la XV edició dels Premis Catalunya Construcció ha seleccionat per optar als guardons, que es lliuraran el proper mes de juny.

cat construccio foto_fitxes_cat_72

L’objectiu dels Premis Catalunya Construcció, convocats pel Col·legi d’Aparelladors de Barcelona, és reconèixer l’esforç dels professionals del sector que contribueixen a millorar la qualitat, la gestió, la sostenibilitat, la innovació i la seguretat de la construcció a Catalunya.

En aquest sentit, Batlleiroig opta a tres guardons en dues categories diferents: la seu central de Stradivarius, a Cerdanyola del Vallès, ha estat seleccionada a la categoria Direcció de l’Execució de l’Obra; i ‘El Camí del Bosc’ del cementiri de Roques Blanques, a El Papiol, i l’Hotel d’Insectes del Parc Vallmora, al Masnou, han estat seleccionades en la categoria Innovació en la Construcció.

El proper 27 de juny es donarà a conèixer el nom dels projectes guanyadors durant la Nit de la Construcció, que es celebrarà al Paraninf de la Universitat de Barcelona.

Per a més informació de la XV edició dels Premis Catalunya Construcció, feu click a la imatge.

×

Comments are closed.