header2

BATLLEIROIG 38th ANNIVERSARY

Batlleiroig celebra l’aniversari de la seva fundació cada 4 de Juliol; un dia que al llarg de 38 anys de trajectòria ha servit per celebrar i agrair l’esforç diari a tots els seus equips. És un dia per celebrar, per compartir i també per aprendre del treball realitzat, donat que la celebració se centra en conèixer a fons algun dels nostres projectes construïts recentment.

Aquest 2019 el marc de la celebració ha sigut immillorable: la visita guiada pel nostre projecte per la Seu Central d’Inditex en Arteixo, A Corunya. L’equip liderat per Albert Gil ha sigut en aquest cas l’amfitrió, mostrant instal·lacions a través de 4 conferències tècniques i una visita guiada on hem pogut conèixer de primera mà tot l’après i les innovacions aplicades en aquest magnífic projecte.

INDITEX-ARTEIXO-011

78.000m2 construïts, dividits en 4 programes i 3 edificis; una ordenació que cohesiona i uneix les noves instal·lacions amb les existents, un àmbit exterior de 17.000m2 que invita a ser usat, que acompanya i nodreix el conjunt de nous espais i noves dinàmiques.

Les conferències, impartides pels responsables de cada àmbit del projecte, van tenir lloc en l’imponent auditori corporatiu d’Inditex, un dels reptes tècnics més excitants d’aquest projecte.

En aquest marc immillorable, van tenir lloc les conferències d’Albert Gil -soci de Batlleiroig i director del departament d’edificació- i el seu equip: Esther Díaz, Beatriz Barral i Mariano Aguado.

Albert Gil, responsable de tots els projectes realitzats per Inditex des de 2011, ens va fer d’amfitrió, convidant-nos a tots a un viatge pels 8 anys de relació amb el nostre client a través d’una magnífica conferència. Una conferència especifica per l’ocasió, enfocada en mostrar a la resta d’equips de batlleiroig tot l’après en cada un dels projectes, els reptes assumits i els reptes futurs, des d’un enfocament pedagògic i celebrat amb la resta d’equips responsables -landscape i àrea tècnica- l’èxit rotund de cadascun dels projectes executats.

AlbertGil

L’espai de l’auditori -tan gran que els 112 assistents no omplíem més que un 20% de l’aforament- és una de les joies de la intervenció. Un repte que Esther Díaz -arquitecta especialista en condicionament acústic e instal·lacions complexes- va desgranar de forma brillant.

EstherDiaz

Beatriz Barral va explicar en detall l’ampliació de la seu central d’Inditex, i Mariano Aguado va explicar el nou edifici per Zara.com que actualment està en construcció.

BeaBarral

Beatriz Barral –arquitecta directora del projecte- desgranant els reptes arquitectònics, programàtics i estratègics que van fer possible que l’ampliació de la Seu Central d’Inditex hagi sigut un èxit.

MarianoAguado

Mariano Aguado – arquitecte- encarregat de relatar els detalls del futur projecte de Zara.com, en aquests moments en fase d’execució.

El viatge no podia sinó culminar amb una celebració d’aniversari, on la gastronomia gallega va ser la gran protagonista. En un enclavament de luxe, el restaurant Tira do Praia en Ensenada de Orzán de A Corunya, ens va regalar els moments més divertits del viatge.

 

A batlleiroig estem segurs que aquests moments compartits són els que construeixen la nostra història, uneixen llaços i ens ajuden a resistir les batalles que afrontem cada dia en l’oficina. Estem orgullosos de compartir les imatges d’aquest dia, del nostre equip i desitjant que el pròxim any sigui- si s’escau- encara millor.

 

cenafinal3

×

Comments are closed.