48hopenhousebcn

Batlle i Roig participarà de la propera edició del 48h Open House BCN

Dos dels edificis de Barcelona projectats per Batlle i Roig Arquitectura obriran les seves portes els dies 21 i 22 d’octubre a la ciutadania en el marc d’aquest festival, que es considera la principal cita de Barcelona amb l’arquitectura: la Ciutat Esportiva del FC Barcelona – Joan Gamper i l’edifici de la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència.

CMT building

Edifici de la CNMC, al districte 22@ de Barcelona

Durant dos dies, el Festival 48h Open House BCN oferirà jornades de portes obertes en més de 200 edificis de tot tipus, forma i mida, gràcies a la iniciativa de l’associació 48h Open House Barcelona. En ocasions, també s’oferiran visites guiades.

Dos dels edificis dissenyats pel nostre despatx que participaran en aquest festival seran l’edifici CNMC i la Ciutat Esportiva del Barça. Sobre l’edifici de la CNMC, està considerat una raresa moderna en la transformació del districte 22@. El dia 22, d’11h a 15h, companys de Batlleiroig farem una visita guiada als assistents. I l’equipament esportiu de Sant Joan Despí no comptarà amb visita guiada però, igualment, obrirà les seves portes a totes aquelles persones que vulguin conèixer-la, dissabte 21 de 16.30h a 18.30h, i diumenge 22, d’11h a 13h i de 16.30h a 18.30h.

En total, es podran visitar més de 200 edificis, entre els quals, l’Antiga Fàbrica Estrella Damm, l’Auditori de Barcelona i l’ESMUC, el Mercat de Sant Antoni, el Palau Macaya i, fins i tot, la xarxa de clavegueram de Barcelona.

×

Comments are closed.