img screen

BATLLE I ROIG AL BAU CONGRESS CHINA, ORGANITZAT PER BAUWELT

Batlle i Roig Arquitectes serà un dels conferenciants de la segona edició del BAU Congress China, programat a Beijing pel 23 i 24 de Juny de 2015. El tema principal és “Smart architecture and construction for China”. La nostra oficina presentarà varis projectes i experiències relacionades amb el disseny de l’arquitectura del paisatge.

BAU Congress China és un congrés que s’acompanya d’una exposició anual que es centra clarament en el disseny d’alta qualitat de la construcció, planificació i construcció per al mercat xinès. Juntament amb socis de renom com Fraunhofer BAU, Bauverlag i Archi-Europe, BAU Conngress China genera debats d’alta qualitat i convoca conferenciants d’arreu del món.

Els altres conferenciants són: Stefano Boeri (Milà), GXN / 3XN (Copenhague), Adler Gunther com a Secretari d’Estat en el Ministeri Federal de Medi Ambient d’Alemanya, Stephan Schütz soci en GMP Architects, Vector Architects (Beijing), Standardarchitecture (Beijing), Haas Cuini Zemmrich Architects (Stuttgart), DGNB Societat Alemanya de Construcció Sostenible, Rudolphi GmbH (Berlín), Estudi Pei-Zhu (Beijing) i molts altres.

Podeu trobar més informació de l’esdeveniment:
www.bauchina.com

×

Comments are closed.