inditex-logo-png-inditex-logo-3725

La nostra ampliació de la Seu Central a Arteixo, teló de fons de la felicitació de nadal d’Inditex

Inditex presenta el vídeo en el qual el seu president, Pablo Isla, felicita les festes a la plantilla.

El president del grup Inditex ha felicitat el Nadal a través d’un vídeo gravat en les instal·lacions de la Seu Central d’Inditex, en la localitat d’Arteixo. Des de l’any 2015, l’equip de batlleiroig treballa en l’ampliació d’aquesta. L’ampliació va començar l’any 2015 amb els edificis de l’auditori, els menjadors corporatius i la seu de IT i va culminar al 2018. Actualment, estem en procés de construcció la nova seu de Zara.com.

Edificis que transmeten els valors de la marca: treball en equip, iniciativa, innovació, creativitat, atenció al detall, eficiència i professionalitat.

Edificis dissenyats per a promoure la filosofia de treball que mostra el vídeo: menjadors oberts i sense jerarquia, espais de treball diàfans, amb llum natural, preocupació per la salut i el benestar dels treballadors, complint amb els estàndards internacionals de sostenibilitat més exigents, sistemes d’il·luminació eco eficient, sofisticats sistemes de control de temperatura, i implementació d’últimes tecnologies, entre altres.

“Som una empresa que vol tenir un efecte positiu en la societat i contribuir de manera significativa a construir un món més sostenible.”

INDITEX-ARTEIXO-340

INDITEX-ARTEIXO-342

INDITEX-ARTEIXO-343

INDITEX-ARTEIXO-332

INDITEX-ARTEIXO-302

INDITEX-ARTEIXO-301

 

Fotos d’ Antonio Navarro Wijkmark

×

Comments are closed.